OVER ONS

Elibri – van Hoeij Bouwadvies & Aannemersbedrijf is ontstaan in 2013 en opgericht door 2 jonge ondernemers.

Ontstaan uit een passie van het ontwerpen en realiseren van een oude naar een nieuwe ruimte / woning.

Door de loop der jaren hebben wij veel ervaring opgedaan met betrekking tot bouwkundige gebreken. Wij zijn daardoor ook gespecialiseerd in renovatie, afbouw en schadeherstel.

Veel van onze klanten uit onze projecten komen tijdens de bewoning of renovatiewerkzaamheden vaak pas voor verrassingen te staan. Wat voor ons al snel duidelijk werd is dat niet elke bouwkundige keuring wordt uitgevoerd door een bouwkundige. Daar zit met name het grote probleem en niet alleen voor de keuring maar met name voor jou.

Wij dachten, Dat moet anders!

Voor ons zijn gebreken al snel duidelijk zichtbaar zijn. Wij kunnen toekomstige problemen al voorzien aan bepaalde herkenningspunten.

Elibri – van Hoeij Bouwadvies & Aannemersbedrijf bestaat uit Elisa Brinkhoff en Tim van Hoeij.

Daarnaast hebben wij een breed netwerk van gespecialiseerde bedrijven en een vast projectteam gespecialiseerd in de installatietechniek. Mede hierdoor is onze kennis breder dan alleen het bouwkundige.

Wij zijn een jong maar zeer ervaren team van medewerkers die vanuit hun passie gedreven zijn. Wij houden van ons vak en staan volledig achter de kopende partij. Dit maakt tevens dat wij flexibel en innovatief maar vooral begrijpend Nederlands kunnen reageren op vragen vanuit de particuliere of zakelijke klant.

Door onze kennis en werkwijze, kunnen wij snel een bouwkundige keuring leveren. Het rapport ontvangt u standaard binnen 24 uur na de keuring!

Wij voeren het kwaliteitskeurmerk Vakkundig gekeurd van de beroepsvereniging voor vastgoedprofessionals VastgoedPRO. Wij werken alleen met deskundige keurders, en conform de richtlijnen van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) en de Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen (WEW).

Wilt u uw droomhuis kopen?
Bouwkundige keuring met
gediplomeerde bouwkundigen!
Goed voorbereid uw nieuwe woning tegemoet.

Voor meer vragen neem gerust contact met ons op

U kunt hier ook direct een keuring aanvragen

Contact:

Elibri – van Hoeij Bouwadvies & Aannemersbedrijf

045-2301333

info@keurvakkundig.nl

BTW-nummer: NL002266883B39

KVK-nummer: 57634750

Contact:

Elibri – van Hoeij Bouwadvies & Aannemersbedrijf

045-2301333

info@keurvakkundig.nl

BTW-nummer: NL002266883B39

KVK-nummer: 57634750